203 views

Konkurrence + interview: ‘Monaco’ by Isabell Kristensen

Det er atter tid til en lille give-away og denne gang kan du blive den heldige vinder af Isabell Kristensens nye parfume ‘Monaco’, som ikke bare er smuk, men også dufter skønt af bl.a. mandarin, tyrkisk rose, sandeltræ og ambra.

Jeg fangede Isabell Kristensen på ét af hendes visit i Danmark, til en snak om inspirationskilder, skønhed og naturligvis den nye duft – læs interviewet længere nede.

Sådan deltager du:
‘Like’ Beauty Block på Facebook
Hvad er din yndlingsduft? –> skriv en kommentar til dette indlæg!

Vinderen bliver udtrukket onsdag 7/11.

Hvordan fik du idéen til kreationen af ‘Monaco’?
Det gjorde jeg, da jeg sad til brylluppet (Isabell var brudepige til Prins Albert og prinsesse Charlenes bryllup i Monaco i 2011, red.). Det hele var så smukt og rent og jeg følte, at jeg måtte lave en duft der fangede øjeblikket.

Jeg havde også brug for at lave en duft, der afspejlede noget helt andet end mine tidligere parfumer, som er ret søde.

Og hvorfor navnet ‘Monaco’?
Jeg tror det endte med at blive ‘Monaco’ fordi det er her jeg er i mit liv lige nu. Jeg har boet her i 12 år og var meget involveret i brylluppet, så det passede perfekt. Og jeg arbejder allerede på en ‘Monaco 2′.

Kan du fortælle lidt mere om noterne i duften?
Den er feminin og sensuel – og meget ren. Den åbner op med en kombination af søde mandariner kombineret med pudrede topnoter og så har den noter af tyrkisk rose, iris, sandeltræ, cedertræ og ambra. Bundnoterne er hvid og rød musk kombineret med benzoe (harpiks, red.)

Hvilken type kvinde henvender parfumen sig til?
Det er jeg også selv meget spændt på at se, men jeg tror den appellerer ret bredt. Alle vil jo gerne dufte rent og lækkert og det er dét duften får dig til!

Hvem eller hvad inspireres du særlig af når du skaber parfumer?
Det er en blanding af alle mulige ting, men andre dufte inspirerer mig meget. Jeg er vild med ting, der dufter godt og har været det siden barnsben. Hvis jeg skal nævne en person må det være Chanel – hun har altid været en stor inspirationskilde for mig både når jeg kreerer tøj, smykker og parfume.

Hvad mener du, definerer skønhed hos en kvinde?
Skønhed er jo mange ting; øjne, udstråling, holdning. En smuk kvinde har helt sikkert et godt humør og en god udstråling!

Har du selv en yndlingsparfume eller duft?
Jeg elsker duften af kaffe og friskbagt brød, chokolade, blomster og nyslået græs. Og bjergluften når man står på ski!

Til sidst – har du et godt skønhedstip du gerne vil give videre?
Det er ikke nyt, men det virker – drik masser af vand! Det er alfa og omega både med hensyn til sundhed og udseende. Med hensyn til makeup kan jeg anbefale YSL’s nye ‘Touche Èclat’ foundation. Den er jeg helt vild med!