457 views

Wallpaper City Guides: Unikke rejseguides i lækkert design

Da forlaget Phaidon for nogle år siden introducerede ’Wallpaper City Guides’, faldt jeg med det samme for de skønne farver, det lækre design og ikke mindst formatet. Og så er de små rejseguides fantastiske at have med sig når man turnerer rundt i verden og besøger nye, spændende byer. Læs med og bliv klogere på hvorfor du også bør forkæle dig selv med nogle af verdens, efter min mening, lækreste rejseguides.

Samlerobjektet
Hvad enten man har en samlermani, elsker handy objekter, der passer til håndtasken, er globetrotter eller bare er vild med lækkert design, ja, så falder ’Wallpaper City Guides’ formentlig i god jord. Størrelsen og den overskuelige inddeling af information gør bøgerne meget anvendelige, dog bør de kun bruges som et supplement til mere tungtvejende guidebøger, som sandsynligvis dækker flere praktiske elementer. Intet desto mindre findes de til over 100 destinationer og indeholder følgende kategorier:

Landmarks, Hotels, 24 hours, Urban life, Architecture, Shopping, Sports & Spas og Escapes.

Som hjælp på rejsen - eller som en del af boligindretningen? Mulighederne er mange med de pæne rejseguides!

Som hjælp på rejsen – eller som en del af boligindretningen? Mulighederne er mange med de farverige rejseguides!

Anvendelige og overskuelige
I hver bog findes der bagerst et kort over centrum samt skyline og så er der plads til egne noter, hvilket kan være ret så behjælpeligt. Især ’24 hours’ sektionen er god, hvis man blot har en dag eller weekend til rådighed i byen og gerne vil danne sig et overblik over de ultimativt bedste spisesteder, butikker og områder. Beskrivelsen af byerne er ligeledes anderledes end i de mere almindelige rejseguides, f.eks. i forhold til beskrivelsen af designbutikker og ikoniske must sees, hvilket virker ret inspirerende! Sidst, men ikke mindst, giver bøgerne eminent gode råd til hvor man som turist kan tage hen, hvis man ikke vil opholde sig midt i byen længere samt hvilke destinationer man bør aflægge et besøg på ruten til den næste by, man nu planlægger at tage til.

Hvis du endnu har til gode, at planlægge sommerferien eller weekendturen, så skynd dig at købe én af guidebøgerne; de vil med garanti tilføre helt nye indtryk og oplevelser til din rejse – og virke en hel del mere inspirerende end de almindelige ’Turen-går-til-bøger’!

Wallpaper City Guides findes nu også som App til din Iphone eller Ipad.

De kan bl.a. købes på saxo.com til 60 kr.

 

Af Julie Hovald Nørgaard

 

♥ Følg thecopenhagentraveler.com på Facebook eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så er du altid opdateret om konkurrencer og nyheder ♥

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *