933 views

Rusticana di Lusile: Eksklusive olivenprodukter på dansk jord

Rusticana di Lusile importerer de lækreste olivenvarer fra det østlige Italien med kvalitet og smag i fokus. Kend din oliven – og glæd dig til vi snart udlodder nogle af de skønne produkter på thecopenhagentraveler.com. 

I Abruzzo-regionen, der ligger midt i det østlige Italien, bor Signor Guiseppe Ursini. Hans familie har lange traditioner for produktion af olivenolie, og Guiseppe selv er medlem af det anerkendte Oliemesterlaug i Italien, der kan dateres helt tilbage til 1400-tallet.

Guiseppe Ursini sammensætter selv olivenolien ud fra de forskellige sorter oliven, der dyrkes på plantagen. Og selvom olien presses efter gamle traditioner med granitsten, foregår det naturligvis efter nutidens strenge krav til hygiejne.

Inden længe får du chancen for at vinde nogle af lækkerierne fra Rusticana!

Inden længe får du chancen for at vinde nogle af lækkerierne fra Rusticana!

Siden 1998 har Rusticana di Lusile importeret Guiseppe Ursinis olivenvarer, der udover olie også omfatter ander olivenspecialiteter. Kernen i forretningen er, at der sal være fokus på sublim kvalitet. Rusticana di Lusile er således også de eneste i Danmark, der forhandler netop disse produkter. Eftersom olivenprodukterne i webshoppen kommer fra ganske få producenter, er mængden også begrænset. Der er altså tale om luksusvarer i begrænsede mængder.

I 2009 tilføjede Rusticana di Lusile balsamicoeddike til sortimentet, som i forvejen rummer olivenolier, citrusolier, pestoer og marmelader. Balsamicoeddikerne kommer fra en af Italiens førende producenter på området, Il Borgo del Balsamico, som er beliggende i Emilia Romagna-regionen i Norditalien.

Rusticana di Lusile ejes af danske Louise Sjødahl Mahnkopf. ’Rusticana’ betyder på italiensk ’landligt’, mens ’di Lusile’ betyder ’af Lusile’. Og Lusile er netop et italiensk pigenavn, der ligger ganske tæt op ad danske Louise.

Læs mere om Rusticana du Lusile lige HER. 

 Annonce

♥ Følg thecopenhagentraveler.com på Facebook eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så er du altid opdateret om konkurrencer og nyheder ♥

3 comments

  1. Sandra

    Riktigt god artikel – synes alltid at jeres artiker er meget velskrevne på byRosenvinge! Jeg har aldrig før testet Rusticana di Lusiles produkter, men i har sandeligt gjort mig meget nysgerrig…

  2. Pingback: » Blog Archive Læserkonkurrence: Vind lækre gaveæsker fra Rusticana du Lusile ♡ »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *