730 views

Gaggia Milano: A Story About Good Coffee

Det er historien om den gode kaffe, men det er også den italienske passion for selvsamme der skinner igennem, når man kigger nærmere på Gaggia Milano. Sidstnævnte producerer gourmet kaffemaskiner og mærket er ét af Italiens efterhånden mest ikoniske når det kommer til netop god kaffe. For Gaggia har siden 1930’erne viderfortalt historien om ‘la bella vita’ gennem deres produkter – fra den lokale italienske kaffebar til selveste ‘The king of Pop’, Michael Jackson, som fik skræddersyet en kaffemaskine med guld og inskriptionen ‘Neverland’. Læs med og bliv klogere på hvordan ægte kaffe bør laves (og hvilken maskine du kan ønske dig til at lave den med!)

Milano 1938. Bartenderen Achille Gaggia søger om patent på en dampfri kaffemaskine han har udviklet. Han får det og 10 år senere eksporterer Gaggia kaffemaskiner til USA, England og Afrika. Det er begyndelsen på eventyret, som ingen ende tager – i dag er Gaggia fast leverandør til mange barer og restauranter i hele verden. Personligt er jeg glad for kaffe, men mestrer ikke kunsten særlig godt – det har jeg hidtil ladet mere kyndige hænder om! Men en god latte macchiato (varm mælk med espressoshot) vækker minder om min fantastiske rejse gennem Norditalien for 5 år siden, og det er svært ikke at lade sig inspirere af denne herre fra Gaggio, når han laver den, som den bør være. Se bare her:


Gaggia sælger således både deluxe kaffemaskiner til professionelt og privat brug – og i sidstnævnte kategori har du mulighed for at blive din egen barista med en manuel eller en automatisk én af slagsen. Du er selv en større del af processen med en manuel, hvor både bønner og vand skal tilføres i rette mængde. Er du mere til den gode smag i en hurtig kop, så bør den automatiske nok være dit førstevalg. For som Gaggia så fint skriver om deres automatiske maskiner; “You just press a button to have a perfect espresso!”

Denne står øverst på ønskelisten! En 'Gaggia Academia Automatic espresso machine' - som OGSÅ kan lave latte Macchiato!

Denne står øverst på ønskelisten! En ‘Gaggia Academia Automatic espresso machine’ – som OGSÅ kan lave latte Macchiato!

 

For yderligere information om Gaggias produkter se www.gaggia.com. Maskinerne sælges også i Danmark.

 

♥ Følg thecopenhagentraveler.com på Facebook eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så er du altid opdateret om konkurrencer og nyheder ♥

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *