339 views

Clube Bossa: Luxurious Swim Wear

Det er få, der kan forvandle en ganske almindelig strandtur til et coutureshow, men det mestrer det brasilianske badetøjsmærke Clube Bossa til fulde! Bag mærket står Guilherme Vieira, en ung designer, som absolut ingen intentioner havde, om at skabe luksuriøs bademode til kvinder. Det ændrede sig imidlertid, da han ved et tilfælde kom til at arbejde med eksport af badetøj og indså, at det var designer han skulle være. I 2006 så Clube Bossa så dagens lys og hurtigt herefter blev kollektionerne udråbt til Brasiliens mest luksuriøse!

Materialerne er de absolut bedste og hver en del laves i hånden på 24 timer! Det er ikke kun præcision og kræs for detaljerne, der kendtegener kollektionerne, men en passion for strandlivet, som kun en ægte brasilianer kan have. Clube Bossa er kendetegnet ved masser af draperinger på både bikinier og badedragte og silke i lange baner. Sidstnævnte bruges flittigt i de smukke kaftaner og lette kjoler, som mærket også sælger.

Mærket sælges desværre ikke i Danmark endnu, men via net-a-porter.com og pret-a-beaute.com kan du få fingrene i de smukke styles. I Couture-linjen finder du selvsagt badetøj i den dyre ende (en badedragt ligger til ca. 3.840 kr.), mens du i Resort-kollektionen kan finde en bikini til ca. 850 kr.

Fristet? Se mere på www.clubebossa.com

Luksuriøs bademode fra Couture '13 kollektionen

Luksuriøs bademode fra Couture ’13 kollektionen

♥ Følg thecopenhagentraveler.com på Facebook eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så er du altid opdateret om konkurrencer og nyheder ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *