376 views

Buddha Bar beauty: B/attitude Oriental Skin Care

 

 

SAM_1743_zpsd4631c09

SAM_1744_zps9fd5f6f4

Der er ikke meget der signalerer luksus og velvære som spaprodukter og der er ikke mange steder som Buddha Bar! Derfor var jeg ovenud glad, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve produkterne – og ikke mindst opleve legendariske Buddha Bar indefra i Paris i sidste uge! Men mere herom i et senere indlæg.

Buddha Bar så dagens lys i Paris i 1996 og begyndte som en restaurant/bar/club. Siden da har stedet opnået kultstatus og konceptet har spredt sig over hele verden, heriblandt til Dubai, Mexico, Kiev og Kairo. For ca. 5 år siden blev Buddha Bar Spa konceptet udviklet og i år har de første spa- og hudplejeprodukter set dagens lys! Produkter helt i stedets asiatiske ånd med ingredienser som bl.a. koriander, ginseng og passionsblomst ekstrakt. Og heldigvis er det ikke blot gæsterne der kan få lov at prøve de lækre produkter.

Inspireret af ayurveda
B/attitude-serien mikser tibetansk velvære med naturlige, plejende ingredienser og produkterne er stærkt inspireret af ayurveda-principperne. Sidstnævnte betyder overordnet set, at energierne i tanker, organer og følelser skal afbalanceres for at opnå en sund og stærk krop og psyke. Ayurveda er i øvrigt et ca. 5000 år gammelt, holistisk sundhedssystem fra Indien, som måske i virkeligheden er mere aktuelt nu end nogensinde før.

Jeg er en sucker for spaprodukter i al deres luksuriøse enkelthed, og ikke mindst konceptet ‘hjemme-spa’, som i min bog bør praktiseres min. en gang om måneden! Og jeg har da også kun ros for B/attitude – konsistensen på de forskellige produkter er meget let og fedter ikke og prisen er også til at overskue (150 – 335 kr.)

Jeg er ikke fan af hverken smag eller duft af koriander – til gengæld er jeg vild med bambus, passionsblomst og ylang ylang.

Serien består af 11 produkter, heraf 5 produkter til ansigtet, 4 produkter til kroppen samt 2 produkter til spabrug. Jeg testede Visage Cleanser, Visage Toner, Visage Moisturizer samt Body Soufflé.

Produkterne kan købes online på www.buddhabar.com samt på Buddha Bar hoteller, restauranter og spaer verden over. Se listen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *